Meivakantie = druk druk
Door: Mandy
Blijf op de hoogte en volg Mandy
03 Mei 2009 | Griekenland, Kos
Verder heb ik natuurlijk niet veel tijd meer gehad om leuke dingen te doen en te bekijken. Ben vanmorgen wel eventjes met Angéla naar het Odeon en het Casa Romana gegaan. We konden in het begin het Casa Romana niet vinden en toen kwamen we bij een kerk uit waarvan we dachten dat dat het Casa Romana was. Toen vroegen ze of we een mis bij wilden wonen en dat hebben we toen maar even gedaan, maar al snel bleek dat we niet helemaal goed zaten. Dus toen zijn we maar weer snel verder gegaan.. op zoek naar de echte Casa Romana. Op zich was dat niet heel interessant, want we wisten niet precies waar elke ruimte in het huis voor diende. Dus we konden ons ook niet echt een voorstelling maken hoe de Grieken er vroeger geleefd hebben.
Nu zit ik eventjes op het strand met de laptop even bij te komen en dan vanavond kunnen we er weer tegenaan, want het wordt een drukke avond met veel aankomsten en vertrekken.
Ik zal de foto's ook snel weer op de site zetten en hoop snel weer met een spannender verhaal te kunnen komen!
03 Mei 2009 - 14:04
Frank:
Oke we wachtten de rest vna het verhaal wel af
Hier is het rustig want ze zitten allemaal daar haha
groetjes
frank -
09 Mei 2009 - 10:51
Famgoossens:
hoi mandy wij hebben het gehoord dat je het druk had van jullie mam . die houdt ons goed op de hoogte. verder is hier alles goed hier maar we hebben het ook druk gehad in de mei vakantie maar toch even een paar daagjes naar scheveningen geweest kei goed gehad daar.nu gauw naar het hockey dat wordt een fele wedstrijd tegen deurne groetjes en veel liefs van huub rita en simone.