Back on Kos
Door: Mandy
Blijf op de hoogte en volg Mandy
20 Mei 2009 | Griekenland, Kos
Na ongeveer een maand op Kos te zijn, beviel en ging het allemaal niet zoals ik verwacht en gehoopt had. Ik kon hier mijn draai niet vinden en had het idee dat ik niet echt op mijn plek zit hier. Daarom was het beter dat ik een paar daagjes naar Nederland zou gaan. Zo gezegd, zo gedaan! Ik ben vorige week (van dinsdag 12 mei tot zondag 17 mei) in Nederland geweest. Vooral rust was belangrijk en die heb ik ook zeker gehad. Helaas heb ik daardoor niet iedereen gezien en kunnen zien. Dit vind ik heel erg jammer, maar ik hoop dat jullie dat begrijpen.
Nu zit ik weer op Kos en er zijn wel wat dingetjes veranderd gelukkig! Het team is ondertussen uitgebreid naar 8 personen, waarvan er 7 ook al mee draaien met de werkzaamheden. Nog niet allemaal volledig, maar het begint te komen. Ook zijn er verschillende barretjes en winkeltjes ineens open gegaan, waarvan ik eerst het bestaan niet eens wist!
Ook is het qua werkzaamheden nu iets rustiger, dus heel af en toe hebben we ook tijd om ff te relaxen! Zo zijn we op woensdag bijvoorbeeld met z’n 5en naar Kardámena gereden (ofja.. ik heb gereden en de rest zat erbij natuurlijk). We wilden daar eerst wat eten en daarna nog ff op stap. Niet te lang, want op donderdag was het weer vroeg op de bus. We hadden als tip de discotheek ‘Star light’ gekregen, dus daar gingen we eerst naar op zoek. Die bleek helaas niet open te zijn, dus moesten we op zoek naar wat anders na het eten. Helaas was er in Kardámena nog niet veel te doen en zijn we maar naar Kos-stad gereden om daar nog wat te gaan drinken. Bij nader inzien besloot ik lekker mijn bed in te duiken om de volgende dag weer fris en fruitig op de luchthaven te kunnen staan!
Wat betreft mijn beslissing of ik hier de rest van het seizoen nog ga blijven staat nog niet 100% vast, maar de kans is nu al een stuk groter dan toen ik zondag met tegenzin weer naar Kos ben vertrokken. Aan het einde van volgende week ga ik de knoop doorhakken, dus dan krijgen jullie het wel te horen!
21 Mei 2009 - 10:17
Huub Rita En Simone.:
hoi mandywij hopen dat het allemaal goed komt daar.maar vol spanning wachten we het wel af wat je beslissing wordt. je vader ging nu even rijden met nienke. kimberly komt zo dadelijk bij ons slapen daar kijkt simone naar uit. graag tot de volgende keer. succes. vele groetjes en liefs van de andere kant van de boerdeij -
22 Mei 2009 - 09:14
Linda:
Hey Mandy! het ziet er naar uit dat een heleboel dingen positief zijn veranderd, meer collega's dus gezelliger en minder werk op je schouders. Meer leven in de stad dus meer afleiding ;). Komt helemaal goed denk ik zo, lag denk ik allemaal aan de omstandigheden :)
Veel plezier!
X Linda. -
22 Mei 2009 - 16:30
Kathelijn:
Mandy,
Fijn dat het nu wat beter is op Kos!
Hopelijk verloopt nu alles naar wens en kun je een beetje genieten! Heel veel succes nog daar!!
Veel groetjes, Kathelijn -
22 Mei 2009 - 19:45
Mama:
Hoi Mandy
Maakt niet uit wat je beslist, het is altijd goed. -
23 Mei 2009 - 16:00
Geertje:
Spanning en sensatie, ben benieuwd! Succes daar xxx -
23 Mei 2009 - 18:26
Frank:
Hey Mandy,
Wat lees ik nu, dat het je wat tegenvalt, kom op schouders eronder en maak er wat van, komt wel goe,
groetjes vanuit een regenachtig helmond
Franzl