Laatste belevenissen
Door: Mandy
Blijf op de hoogte en volg Mandy
02 September 2007 | Spanje, Torremolinos
Daarna ben ik maar weer terug naar Torremolinos gegaan om met Shirley-Jane nog wat te gaan drinken. En toen stelde Shirley voor om een kroegentocht te doen waar ze mensen kenden. We begonnen bij een cocktailbar (niet zo’n erg goed begin als je nog wat kroegen te gaan hebt). Kwamen we op weg daar naartoe ook nog een bekende tegen die ons een drankje aanbood. Toen naar de cocktailbar, dat was erg gezellig. Vervolgens gingen we over de boulevard naar het Trefpunt om daar nog voor de laatste x aan de bar te gaan zitten. En als eindpunt gingen we voor de Babbelaar, waar een ex van Shirley werkt. Nadat Shirley ook nog even was gestopt bij de beste Shoarma-tent van Torremolinos, gingen we daar naar toe. Hier hadden we het aardig lang volgehouden en ondertussen zat de sfeer er goed in. Aangezien ik de volgende ochtend weer op tijd moest gaan werken zijn we tegen 3u maar weer naar huis gegaan en hadden we besloten om de volgende dag naar ’t strand te gaan. ’s Avonds weer naar de Shoarma bar, samen met Erica. Wij waren de 2 waarmee Shirley het meeste is omgegaan hier. Dus vandaar dat we een besloten feestje hadden ofzo. Volgende dag ging Shirley met mij op de bus, zodat ze niet alleen naar ’t vliegveld hoefde en zodat ik kon regelen dat ze niet hoefde te betalen voor d’r overgewicht, wat achteraf 20 kilo bleek te zijn. Maar gelukkig hoefde ze inderdaad helemaal nix te betalen. Zo doe je dat met je uniform aan!
Zoals jullie vast allemaal wel weten is de Voom Voom ondertussen gesloten. Dit is nu een Spaanse discotheek op vrijdag en zaterdag. Maar aangezien het personeel grotendeels hetzelfde is gebleven ken ik er nog steeds een hoop mensen. Dus ik besloot vrijdag maar eens een kijkje te gaan nemen. De Spaanse discotheek viel een btje tegen. De muziek was oud en ook de mensen waren vrij oud (gemiddeld 40). Maar op zich vond ik het wel lachen tussen die Spanjaarden en het was leuk om te zien hoe die dansten. Er stond namelijk een groep op de dansvloer die een soort van Flamenco deed, dat zie je niet zomaar! Daarna kwam er een bandje optreden, maar dit was helemaal nix. Ze speelden een soort van Jazz. Maar aangezien er al maar 25 man ofzo binnen stonden en er een groep van 5 mensen weg liep toen de band er was, riep Manolo deze mensen maar weer van het podium. Wel sneu voor die band, want die hadden net 1 nummer gedaan, maja.. als het publiek weg loopt is ’t ook niet egt de moeite. Verder was het wel gezellig dus!
Verder gaat het ook met mijn stage goed. Ik moet nu nog 3 weekjes en dan is mijn stage afgerond. Dus zal maar gauw eens beginnen met het schrijven van mijn stageverslag. Als ik ergens een hekel aan heb is het dan wel! :S Maar goed.. dat hoort erbij en zal ook vast wel goed komen. Mijn beoordeling is sowieso goed en het gaat om het bemiddelde van de beoordeling en het verslag. Ga er iig niet van uit dat ik mijn stage niet ga halen. Wat zou dat een drama zijn zeg, moet ik volgend jaar weer terug! :P Maar mijn terugreis staat nu eindelijk gepland op 25 oktober. Vind het hier nog steeds hartstikke leuk, maar als ik weet wanneer ik naar huis ga wil ik op dat moment ook egt naar huis. Dus tot over een kleine 8 weekjes alvast!
Foto’s van Jan enzo kunnen jullie weer vinden op:
02 September 2007 - 17:20
Pedro:
Ik heb maar 1 reactie: ruilen?:D -
04 September 2007 - 10:39
Sander:
Wat een zware stage zeg.. En maar zuipen, en zuipen, zen uipen... Volgens mij heb ik stiekem toch de verkeerde opleiding gedaan! :P
Groetjes! -
05 September 2007 - 18:04
Mandy:
Haha.. volgus mij creëer ik hier een verkeerd beeld.. Ownee, het is de waarheid! Ik heb hier ook ontzettend veel geleerd hoor, alleen in de vrije tijd kun je nou eenmaal veel leuke dingen doen hier! En aangezien 't nachtleven allemaal wat later begint, heb ik daar een prima stage naast!
Hoe zit het met het zuipen in Nederland dan? Jullie gaan me daluk tog niet af laten kicken door iedere x thuis te blijven? :P
Ach.. voor Beachmasters kan iedereen aan de slag, dus mocht je zoiets nog willen doen moet je je maar eens aanmelden bij Beachmasters ofzo! -
07 September 2007 - 06:02
Sander:
Tja.. Dat wordt toch afkicken dan! :) Hier is het de laatste tijd wat dat betreft vrij rustig.. De laatste keer werd ik al zat na het drinken van drie biertjes (waren wel duveltjes, maar toch), kun je nagaan!
Maar je hebt groot gelijk hoor! Als ik daar zou zitten zou ik waarschijnlijk ook niet anders doen! ;)
Groetjes! -
07 September 2007 - 07:04
Sander:
Ik zat net eens eff die foto's te kijken! Vet joh! Koos Alberts, Lange Frans, toe maar!! -
19 September 2007 - 19:26
Sjefff En Kathelijn:
Haa Mandy,
Zo te lezen bevalt het je nog prima daaro! :-) als je nog maar terug wil komen naar hier ;-)
Hoevaak komt Jan Smit daar optreden?? Heb het idee, heel vaak?!
Gaaf dat het uitgaansleven daar zo leuk is!! Iig nog heeeeel veel plezier!!!
Veel groetjes S en K -
24 September 2007 - 13:20
Sander:
Wij willen een update!! ;)