Bestemming bekend! - Reisverslag uit Zell am See, Oostenrijk van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu Bestemming bekend! - Reisverslag uit Zell am See, Oostenrijk van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu

Bestemming bekend!

Door: Mandy

Blijf op de hoogte en volg Mandy

20 Februari 2009 | Oostenrijk, Zell am See

Ja, ik heb zojuist te horen gekregen dat ik van de zomer naar Kos toe ga. Mijn eerste reactie was niet zo positief, omdat ik hier natuurlijk al een keer op vakantie ben geweest. Dat was eigenlijk een beetje tegen gevallen. Maar als je aan het werk bent dan kan het allemaal heel erg meevallen. En Kos is echt een fiets eiland en aangezien ik graag fiets, gaat dat misschien toch wel goedkomen!
Ik ga weer aan de slag voor Sudtours samen met nog één meisje en er zitten wel verschillende reisleiding bij van Sunweb en Jiba. Best een grote bestemming dus!
Ik ga begin april alweer vertrekken richting Kos, dus ik zal maar heel kort in Nederland zijn helaas..
Wanneer ik precies terug kom, krijg ik nu ook snel te horen als het goed is. We zitten namelijk met de trainingen en we moeten alledrie tegelijkertijd naar Nederland, terwijl er ook nog eentje hier moet blijven. Dus dat is nog even afwachten allemaal!
Jullie horen het zodra ik iets meer weet!

• 20 Februari 2009 - 18:18

Geertje:

:O da's idd kort in NL. wanneer kom je dan weer terug? Of ben ik dan alweer in Finland zeker? hehe

• 21 Februari 2009 - 12:32

Mandy:

De training is van 19 tot 22 maart ofzo, dus dan zal ik die tijd wel terug komen! Gaat echt snel!

• 24 Februari 2009 - 16:57

Jessica:

Hola!

Dit jaar geen Spanje dus, helaas.. Ach, wie weet wordt Kos ook erg leuk toch?!

Hoe is je carnaval geweest? Wij moesten gisteren meelopen met de optocht, het was toch wel leuk haha;)
    Leuk dat jullie pap en mam dit weekend ff komen, 22 alweer pff oud:P

Xx Jessica

• 24 Februari 2009 - 16:58

Jessica :

Je bent trouwens wel weer kort in NL, reiziger;)

• 27 Februari 2009 - 17:56

Noelle:

Ruilen ;) Ik ga ook voor sudtours werken maar dan op corfu! Was in eerste instantie ook niet super positief, maar het zal uiteindelijk wel goed komen! Tot op de training