Nog 2 daagjes - Reisverslag uit Bakel, Nederland van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu Nog 2 daagjes - Reisverslag uit Bakel, Nederland van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu

Nog 2 daagjes

Blijf op de hoogte en volg Mandy

01 Mei 2007 | Nederland, Bakel

Hier issie dan.. mijn eerste berichtje op de site! Fijn dat je 'm gevonden hebt!
Het begint nu al aardig dichtbij gekomen, de laatste weken zijn ook erg snel gegaan. Twee weken geleden wist ik zelfs nog niet dat ik donderdag moest gaan vertrekken. Nadat ik theoretisch voorbereid ben op de instructiedag twee weken geleden kreeg ik ook te horen wat me allemaal staat te gebeuren. Zo kom ik in een appartement in Torremolinos en heb ik een auto tot mijn beschikking.. klinkt goed, tog?!
Vorige week ben ik nog even 'snel' door Europa gereisd. Toen heb ik Nederland (Volendam & Amsterdam), Zwitserland (Geneve, Bern & Luzern), Duitsland (het zwarte woud & Oberweis), Frankrijk (Strassburg) en Luxemburg (de hoofdstad) al gezien! Maar ik moet zeggen.. die kunnen niet op tegen de Costa del Sol!
Daarvan terug gekomen, had ik ineens nog maar een week.. oei! Dus nu ben ik nog even aan het genieten van Nederland en ben ik me druk aan het voorbereiden en natuurlijk koffers pakken!
Ik ga nu weer verder met regelen en dan zien jullie mijn volgende berichtje (vanuit de Costa del Sol natuurlijk!) zo snel als ik ergens internet gevonden heb!
Tot gauw!

• 02 Mei 2007 - 19:49

Peter:

Hey lieverd, heel veel plezier op je stage! Hoop dat je een geweldige tijd gaat krijgen daar en ik je snel weer zie;)

dikke kus, je vriendje

• 03 Mei 2007 - 06:39

Sander:

Daar sluit ik me bij aan! Heel veel plezier (en doe voorzichtig daaro)!! :)
    Ik had je nog een smsje willen sturen woensdagavond met bovenstaande alleen toen ik je mailtje las was ik bang dat ik je misschien wakker zou sms-en, dus dan doen we het maar op deze manier!

Groetjes Sander

P.S. We verwachten natuurlijk wel dat je straks als neger terugkomt he!!

• 03 Mei 2007 - 16:37

Mandy:

Ja, ik zal mijn best doen om terug te komen.. maar ik geloof dat ze liever hebben dat ik nog langer blijf haha! Ik ben ondertussen veilig aangekomen en zal zo snel mogelijk een berichtje op de site zetten, want die is al klaar.. ging alleen iets mis met de usb (die was er nl niet)

xx Mandy

• 03 Mei 2007 - 19:29

Lindsay:

Heee Mandy!!
    oeioei, is het er toch niet meer vangekomen om nog n terrasje te pakken samen.. zullen we dat toch in Torremolinos moeten doen ;-) haha, zou wel heel grappig zijn als ik je daar tegenkwam, ik ben er iig vanaf 28 juni 10 daagjes! maar ik wens jou heeeeel erg veel plezier, doe je best en geniet ervan!

Liefs, Lindsay

• 03 Mei 2007 - 20:34

Marco:

Hey mandy!

goed om te horen dat je goed bent aangekomen, heel veel plezier en ik ga je belevenissen volgen! niet te veel feesten eh tussendoor ;):p!

groetjes Marco

• 04 Mei 2007 - 10:23

Wennekuh!:

Hola! Chica!
    en hoe bevalt het in de costa del sol?? Hier is t schijtweeer :( maarjah..heb je al wat leuke mensen ontmoet daar? Ik ga vandaag op excursie naar Barcelkona :D en morgen moek in me uppie naart vliegveld in girona, mensen afzetten en ophalen..spannend!
    nou veel plezier en veel succes spreek je!
    hasta luego!