Verslag dag 1
Blijf op de hoogte en volg Mandy
04 Mei 2007 | Spanje, Torremolinos
Snel ook nog wat boodschapjes gedaan, zodat ik iets in het appartement had zodat ik iets te eten en te drinken had. Hierna kreeg ik nog een tijdelijke telefoon, zodat ik toch bereikbaar ben. Hierna had ik tijd om bij te komen en me te settelen. Maar ik moet zeggen.. die tijd duurt behoorlijk lang als je niets weet/ kent! Nadat ik mijn koffers uitgepakt had, ben ik dan toch maar eventjes de buurt gaan bekennen. Vanaf mijn balkon zag ik dat de zee niet ver weg was, dus tijd om uit te waaien. Gelukkig liep er ook een megagezellige boulevard langs het strand met van die leuke toeristenwinkeltjes en hier en daar een Nederlands café. Helaas had ik (weer eens) de verkeerde schoenen aan en ben ik maar gauw teruggegaan naar m’n appartementje om daar uit te rusten en me voor te bereiden op de 5 (zware) maanden die komen gaan.
En dan nog iets.. het weer valt tot nu toe een beetje tegen. Het had behoorlijk geregend voordat ik hier aankwam, dus er lagen overal nog flinke plassen water. Gelukkig is het vandaag droog gebleven, maar toch bedankt voor de paraplu!
05 Mei 2007 - 12:42
Kathelijne:
Hoi Mandy!
Fijn dat je goed bent aangekomen!
Ik hoop dat je veel leuke dingen mag meemaken & zien! En natuurlijk dat je goed spaans leert!
Veel plezier en houd ons maar goed op de hoogte!
Gr. -
06 Mei 2007 - 17:44
Jessica:
Hola chica!
Qué tal?
Ik heb je site gevonden haha leuk om wat te lezen en fijn dat je daar goed bent ontvangen.. De foto's zien er leuk uit, nu nog wat zon erbij en dan is het perfect;) Hier slaat het weer nu ook om, helaas voor mij aangezien ik lekker aan de wandel mag door de Eiffel haha..Maargoed, hopelijk wen je de komende week een beetje daar en veel plezier iig! Ik lees je volgende berichtje wel weer:)
Ciao,
Xx Jessica