Verslag dag 1 - Reisverslag uit Torremolinos, Spanje van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu Verslag dag 1 - Reisverslag uit Torremolinos, Spanje van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu

Verslag dag 1

Blijf op de hoogte en volg Mandy

04 Mei 2007 | Spanje, Torremolinos

Jaah.. ik ben dan eindelijk aangekomen in Torremolinos! Het was een vroege vlucht (om 5.30u vertrekken!), maar ik heb het overleefd. Ik was wel behoorlijk gesloopt toen ik aankwam, want ik kon nauwelijks slapen door vervelende huilkinderen! Eenmaal aangekomen op het vliegveld in Malaga, kon ik meteen de hostess ontmoeten waar ik de komende 5 maanden mee ga samen werken. Haar naam is Heleen en zij doet dit werk al 20 jaar hier aan de Costa del Sol. Dus als ik daar nog nix van kan leren, weet ik het ook niet meer! Heleen moest even iets wegbrengen en daar stond ik dan, net aangekomen, met een bordje van Sudtours in mijn handen. Gelukkig kwamen er geen vervelende vragen en kon ik het bordje snel weer teruggeven aan Heleen, althans dat dacht ik. Even later ontbrak er nog een familie en kon ik op pad met het Sudtours-bordje om die mensen te vinden. Helaas was dit zonder resultaat en zijn wij met de auto vertrokken naar Torremolinos. Eerst ben ik met Heleen naar kantoor gegaan, om mijn ‘collega’s’ te ontmoeten waarmee ik te maken ga krijgen. Hier ga ik samen werken met Harry (jaja.. ook een Nederlander) en Juama. En natuurlijk werd ik op het kantoor ook meteen aan het werk gezet. Heleen heeft het de laatste tijd erg druk geweest en die heeft het liefst dat ik morgen al aan de slag ga. Maar helaas gaat dat feestje niet door. Ik ga wel continue meelopen en waar mogelijk, zal ik haar werk al overnemen. Op dinsdag is in principe mijn vrije dag, maar komende dinsdag zal ik een excursie gaan doen. Deze excursie zal geleid worden door Ankie en wij zullen vaker excursies van haar gaan verkopen, vandaar dat ik een kijkje moet gaan nemen hoe zo’n excursie van haar in elkaar zit. Helaas weet ik nog niet waar die heen gaat, dus dat is nog een verrassing! Nadat ik op kantoor een beetje had geholpen was het tijd om naar mijn appartement te gaan. Deze zag er erg goed uit.. er staat een behoorlijke keuken in, 2 bankstellen voor 2 personen, 2 bedden en een bad! Ook heb ik een balkon, maar helaas/ gelukkig valt daar overdag geen zon op. Ik zit nu in een appartementencomplex waar appartementen verhuurd worden, dus niet voor toeristen.
Snel ook nog wat boodschapjes gedaan, zodat ik iets in het appartement had zodat ik iets te eten en te drinken had. Hierna kreeg ik nog een tijdelijke telefoon, zodat ik toch bereikbaar ben. Hierna had ik tijd om bij te komen en me te settelen. Maar ik moet zeggen.. die tijd duurt behoorlijk lang als je niets weet/ kent! Nadat ik mijn koffers uitgepakt had, ben ik dan toch maar eventjes de buurt gaan bekennen. Vanaf mijn balkon zag ik dat de zee niet ver weg was, dus tijd om uit te waaien. Gelukkig liep er ook een megagezellige boulevard langs het strand met van die leuke toeristenwinkeltjes en hier en daar een Nederlands café. Helaas had ik (weer eens) de verkeerde schoenen aan en ben ik maar gauw teruggegaan naar m’n appartementje om daar uit te rusten en me voor te bereiden op de 5 (zware) maanden die komen gaan.
En dan nog iets.. het weer valt tot nu toe een beetje tegen. Het had behoorlijk geregend voordat ik hier aankwam, dus er lagen overal nog flinke plassen water. Gelukkig is het vandaag droog gebleven, maar toch bedankt voor de paraplu!

• 05 Mei 2007 - 12:42

Kathelijne:

Hoi Mandy!
    Fijn dat je goed bent aangekomen!
    Ik hoop dat je veel leuke dingen mag meemaken & zien! En natuurlijk dat je goed spaans leert!
    Veel plezier en houd ons maar goed op de hoogte!
    Gr.

• 06 Mei 2007 - 17:44

Jessica:

Hola chica!

Qué tal?
    Ik heb je site gevonden haha leuk om wat te lezen en fijn dat je daar goed bent ontvangen.. De foto's zien er leuk uit, nu nog wat zon erbij en dan is het perfect;) Hier slaat het weer nu ook om, helaas voor mij aangezien ik lekker aan de wandel mag door de Eiffel haha..Maargoed, hopelijk wen je de komende week een beetje daar en veel plezier iig! Ik lees je volgende berichtje wel weer:)
    Ciao,

Xx Jessica