Pappie, mammie en mijn lieve broertje op bezoek ;) - Reisverslag uit Torremolinos, Spanje van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu Pappie, mammie en mijn lieve broertje op bezoek ;) - Reisverslag uit Torremolinos, Spanje van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu

Pappie, mammie en mijn lieve broertje op bezoek ;)

Door: Mandy

Blijf op de hoogte en volg Mandy

09 Juli 2007 | Spanje, Torremolinos

Peter vorige week op het vliegtuig gezet en ’s avonds stonden mijn ouders alweer voor de deur.. uh.. op het vliegveld bedoel ik natuurlijk! Dus weer een drukke week was aangebroken. Gelukkig had ik overdag even wat tijd om bij te komen en thuis mijn zaakjes weer op orde te brengen. Ons pap, mam en Maikel zaten in een accommodatie die ik ook bezoek. Omdat ze de acco niet bij Sudtours hadden geboekt, moesten ze zelf de transfer regelen. Hier werd ik natuurlijk voor opgeroepen en daar gingen we dan in mijn ieniemini ford fiestaatje met 3 koffers, maar we kwamen er en dat is het belangrijkste! Eenmaal daar aangekomen was het een hele klus om de deur open te krijgen, maar we konden erin. Daarna nog ff lekker wat gedronken en toen snel naar bed, want het was een lange dag geweest (althans voor mij wel!). Volgende dag had ik mijn welkomstinformaties en ook mijn vader en moeder kwamen natuurlijk kijken. Helaas hadden ze vrij weinig onthouden van wat ik allemaal heb verteld.. want achteraf dachten we: oh, dit hadden we nog moeten doen en dit.. volgende keer beter dus! Daarna had ik nog een info, maar hier kwamen niet veel mensen op af (alweer niet!). Toen nog ff naar kantoor, maar ik verveelde me de vorige dag, dus ik had bijna al het werk al af, behalve wat ik niet vooruit kon werken. Toen dat klaar was ging ik snel weer terug om mijn ouders en mijn lieve broertje lastig te vallen. We gingen lekker eten en daarna de laatste aflevering van goede tijden kijken. Ooh.. wat had ik dat gemist zeg! ;) Op zaterdag had ik midden op de dag een vlucht en ’s avonds om 7u. Aangezien mijn collega Heleen naar het concert van de Rolling Stones was, kon ik het die dag helemaal alleen doen. Op zich was het wel te doen, alleen dan zul je altijd zien dat het niet helemaal vlekkeloos gaat. Vooral het bellen dat gasten eraan komen wil ik nog wel eens vergeten. De vlucht had bijna een uur vertraging, dus die mensen belden me vanzelf al waar de mensen bleven, dus dat scheelde wel. Nadat dat eindelijk klaar was gingen we weer een stukje wandelen en wat drinken. Op zondag had ik alleen wat info’s en daarna gingen we met z’n allen ff bakken in de zon. Helaas hield niemand het langer dan een uur ofzo vol, dus toen gingen we maar weer naar binnen. Ook op maandag viel er niet veel te beleven. ’s Middags was ik met Maikel naar aqualand geweest, maar daar vond hij weer niet zo veel aan. Dus daar hadden we het ook snel bekeken. Een aantal vond ie wel leuk, maar het was ook vrij druk en het wachten maakt het er ook niet leuker op natuurlijk! Ik kwam ook Lindsay en Ruud nog tegen tussen de waterglijbanen, dus dat was wel grappig. Omdat ons pap en mam niet egt plannen hadden voor ’s avonds, besloot ik naar de opening van de Voom Voom te gaan. Dit is een Nederlandse discotheek iets meer dan 5 minuutjes lopen hier vandaan. De hele zomer komen hier bekende Nederlanders optreden zoals Koos Alberts, Dries Roelvink, maar natuurlijk ook leukere artiesten zoals onder andere Lange Frans en Baas B en natuurlijk Sascha! Ik had ook nog Ieren uitgenodigd voor de gein, maar ze gingen nog serieus mee ook! Ze begrepen nergus nix van, maar ze vonden het ontzettend leuk!
Dinsdag was uiteraard weer mijn vrije dag en dus tijd om iets te gaan ondernemen. Ons pap en mam wilden graag naar Gibraltar, met de boot naar de dolfijnen gaan kijken. ’s Morgens reden we rond half 11 aan nadat Maikel wel 20x heeft geklaagd dat het zover rijden was, kwamen we eindelijk aan bij Gibraltar (niet in, want we moesten de grens nog over). Ik wilde rustig wat drinken uit de kofferbak halen, maar iedereen had blijkbaar haast, dus in de vluggigheid gooide ik de kofferbak snel dicht.. En ja hoor, had ik net de sleutel erin gelegd, omdat ik ‘m niet vast kon houden! Toen zijn we eerst ijzerdraad enzo gaan zoeken/ vragen, maar niemand had dat natuurlijk bij de hand voor ons. Na wat rond gezocht te hebben, hebben we ’t uiteindelijk tog gevonden en probeerden we de auto open te breken. Helaas lukte dat niet en toevallig kwam daar de politie, toen we net ff zaten te eten. Ons pap probeerde uit te leggen wat er aan de hand was. Wij zaten vooral met het parkeerkaartje dat we niet in de auto konden leggen, voor hetzelfde geld was onze auto ook nog weggesleept ook! Dus ik dat uitgelegd aan de politie en die zei dat we het bonnetje gewoon onder de ruitenwissers konden stoppen. Wij hadden zoiets van: en dat gaat goed? Maar hij verzekerde ons dat er niets zou gebeuren, dus prima.. wij maar naar de boot, want daar waren we tenslotte voor gekomen! Aan de foto’s kun je zien dat we regelmatig wat dolfijnen boven hebben zien duiken. Erg leuk om die beesten zo te zien! En gelukkig waren ook een aantal foto’s gelukt, want het is verdomd lastig om die op de foto te krijgen! Na de boottocht moesten we terug naar de auto en daar begon het gezeur over die auto weer. Hij stond er gelukkig nog en wel mét het bonnetje.. zouden we in NL eens moeten doen zeg! Ik ben ergens om een vork gaan vragen, zodat we de deur open konden houden en vervolgens er met het ijzerdraad in konden. Helaas kreeg ik een kapotte vork mee, maar daar hadden we nix aan. Toen kwam opeens de parkeerwachter er weer aanlopen en ik legde het probleem uit. Hij rende meteen naar zijn auto, want hij had daar een nummer in liggen van iemand die je auto 24u per dag open kwam maken. Wel erg handig dus! Na 10 minuutjes te hebben gewacht kwam deze meneer eraan en had ook binnen 10 min de auto open gelukkig. Kostte ons een hoop geld, maar goed.. we konden weer rijden en hoefden daarvoor geen ruitje in te tikken. Natuurlijk hadden we de parkeerwachter ook wat gegeven voor het helpen, want zonder hem stonden we er nu nog waarschijnlijk! :P Toen zijn we natuurlijk snel naar huis gereden, want we hadden er allemaal genoeg van. Bij terugkomst snel wat gegeten, nog wat gedronken en daarna snel gaan slapen! Op woensdag had ik best veel te doen, dus ik zou pas laat in de middag komen. We gingen die avond naar de Magic Show van de kinderen van Hans Kazan. We moesten op tijd gaan eten en tot die tijd heeft mijn telefoon de hele middag gerammeld. Ik was bezig met een verlenging en daarbij had ik gasten die diesel ipv benzine in hun tank hadden gegooid en dus niet meer konden rijden. Gelukkig kon ik rustig eten en daarna snel naar de Magic Show. We werden ontvangen door Hans Kazan, dat hadden we niet verwacht. We werden door zo’n hulpje naar de tafel gebracht, maar later kwam Hans ons adviseren dat we beter voor het midden konden gaan zitten. Had die andere ook nog wel kunnen bedenken dacht ik zo? Maar goed.. was wel grappig natuurlijk dat Hans ’t was! De show was wel leuk. Je zag wel goed dat ze net pas begonnen waren met de show, maar iedereen moet ergens beginnen natuurlijk! Ze hadden zelf ook een gebouw, maar dat is failliet gegaan.. vandaar dat ze het nu in een ander hotel deden. Er zaten ook optredens bij die meer bedoeld waren om de mensen te laten lachen dan te goochelen, maar wel heel erg leuk!
Op donderdag zijn ook ons pap en mam naar het krokodillenpark geweest. Ik had ze ff weggebracht en ze zijn daarna terug komen lopen. Ondertussen heb ik wat thuis gezeten. En op vrijdag gingen ze alweer naar huis.. wat was Maikel blij!
Dus nu zit ik weer helemaal alleen, maar gelukkig is er de Voom Voom! :P

Foto’s: http://www.mijnalbum.nl/Album-QQHSKBYS

• 10 Juli 2007 - 18:51

Peter:

Dus nou ben ik weer aan de beurt om te komen?:P ik wil ook dolfijnen kijken! Hoop dat ze deze keer niet weer verstopt zitten dan.

x