Ook nog tijd om te genieten in het hoogseizoen :D - Reisverslag uit Torremolinos, Spanje van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu Ook nog tijd om te genieten in het hoogseizoen :D - Reisverslag uit Torremolinos, Spanje van Mandy Strijbosch - WaarBenJij.nu

Ook nog tijd om te genieten in het hoogseizoen :D

Door: Mandy

Blijf op de hoogte en volg Mandy

08 Augustus 2007 | Spanje, Torremolinos

Het wordt inderdaad weer eens tijd voor een berichtje, want dat is alweer een tijdje geleden. Niet dat ik zoveel heb meegemaakt. Het is nu natuurlijk hoogseizoen en dat betekent gewoon altijd hetzelfde wat werk betreft. Vooral tijdens de bezoeken is het drukker dan in het voorseizoen, maar ik verveel me in ieder geval niet meer dus dat scheelt! Verder blijf ik op mijn vrije dagen ook gewoon thuis. Ik heb namelijk bijna alles al gezien wat er op dinsdags te doen is, dus dan houdt het verder op. Heb nu ook meer Nederlandse mensen leren kennen hier, dus dan ga je wat makkelijker naar het strand of gezellig samen bij het zwembad liggen. Dus dat is wat ik meestal doe de laatste tijd. Gewoon zelf ook een btje vakantie houden op zijn tijd. Daarbij ga ik ’s avonds nog steeds vaak naar de Voom Voom, dat is eigenlijk altijd wel gezellig. En tja.. dan moet je overdag wel eens bijslapen natuurlijk! Gisteren was Sascha Visscher d’r! :D Daar zat ik al de hele tijd op te wachten en gisteren wassie er dan eindelijk! Helaas heb ik laatst de camera kapot laten vallen, dus ik kan voorlopig geen nieuwe foto’s op de site zetten, maar foto’s van Sascha komen er hoe dan ook!
Verder ben ik vorige week dinsdag, op mijn vrije dag dus, gaan shoppen in Malaga met Shirley-Jane. Het was de avond ervoor behoorlijk laat, dus dan kun je wel raden hoe dat gaat als je dan gaat shoppen. Ik bleef bij Shirley slapen, zodat we meteen konden vertrekken zo gauw we wakker waren. Alleen was ik voortijdig gaan slapen en toen zij aan het ontbijten was, werd ik wakker gemaakt door de jongens die een aantal kamers verderop sliepen. Zij kwamen op het geweldige idee om de kamer te gaan verbouwen, dus dat hebben ze toen gedaan. Bedden verplaatst, wc-papier aan het plafond, schoenen op de kast, luchtbed onder de sprei van het bed, noem maar op! Dus toen Shirley terug kwam kon ik niet meer slapen, want ik was ondertussen klaar wakker. Toen ben ik nog maar een rondje gaan wandelen en ontbijten. Dus eigenlijk hebben we elkaar afgewisseld wat slapen betreft. we hadden afgesproken om om 12u te gaan. Eerst zouden we met de trein gaan, maar toen hadden we ons bedacht en gingen we tog maar met de bus. Eenmaal in Malaga aangekomen was het super bewolkt en bedacht ik me dat het siësta was en er geen winkels open waren. We gokten het er tog maar op om ff te gaan kijken en gelukkig waren er tog nog een aantal winkels open. Helaas niet veel!  En dan krijg je later nog te horen.. wie gaat er nou winkelen als het siësta is? Niet dat ze dat van tevoren zeggen als ze weten dat we gaan winkelen. Maar goed.. op de terugweg zijn we maar met de trein terug gegaan. Zaten we zo te kletsen dat we ons station voorbij zijn gereden. Konden we weer een stuk teruglopen en Shirley wilde al de hele tijd gaan slapen. Dat was wel zielig natuurlijk!
Dat waren eigenlijk wel alweer zo’n btje de noemenswaardige dingen die hier gebeurd zijn de afgelopen tijd. Natuurlijk het ik nog wel meer gedaan en meegemaakt, maar dat is allemaal teveel om op te noemen! ;)
Ook krijg ik regelmatig melding van diefstal. Errug vervelend, want ze zijn egt heel actief nu. Iedere x hetzelfde verhaal dat ze naar de politie moeten en dat als ze aangifte willen doen in het Engels of Duits, dat ze dan moeten bellen en later het formulier op kunnen halen. Je hoort ook egt de meest gekke dingen. Op het strand, bij het zwembad (mensen die je dan in de gaten zitten te houden), tas van de schouder getrokken, noem maar op.. Gister werd ook nog bij de bus een man z’n portemonnee weggehaald, maar die had het wel meteen door. Egt stom, sta je dan bij.. het had net zo goed jij kunnen zijn natuurlijk! Ben daar egt wel voorzichtig mee nu, ook al zoeken ze meestal de toeristen uit! ;)
Owja.. wat ook wel grappig is om te vertellen is dat ik iemand uit Bakel ineens op het vliegveld zag. Ik riep natuurlijk meteen ‘hey’.. stond ie wel een btje raar van te kijken, aangezien hij mij niet herkende. Verder heb ik ‘m niet gezien toen hij hier in Torremolinos was. Hij reisde met een andere organisatie, dus vandaar dat ik ook niet wist waar dat hij eigenlijk verbleef behalve Torremolinos. Later zag ik ‘m ineens bij het vertrek inchecken. Moest wel ff goed kijken, want toen hij aankwam had hij een grote bos krullen met een pet op en bij vertrek was z’n hoofd ineens kaal! Ik daarna in discussie, want die man van zijn reisorganisatie geloofde niet dat hij nog niet kaal was toen hij hier aankwam. Dus dat moet ik nog gaan vragen als ik weer terug ben en dan zullen we zien wie dat er gelijk heeft.
Hoop dat jullie weer een btje een beeld hebben van wat ik hier de afgelopen tijd allemaal heb gedaan. Niet veel dus, alleen genoten voornamelijk! Mag ook wel eens op zijn tijd. Verder heb ik besloten dat als Sudtours me nog nodig heeft dat ik dan in oktober ook nog blijf. Dat krijg ik deze week te horen, dus dan horen jullie het ook vanzelf wel weer!

• 08 Augustus 2007 - 18:13

Selma En Fam.:

Leuk om af en toe wat van je te horen.
    Gaat goed volgens mij.
    Onze vakantie zit er weer op en zijn weer aan het werk. we hebben alleen niet zo'n mooi weer als jij. De KVW is nu aan de gang voor Bo en Rens heeft nog 1,5 week vakantie. Werk en geniet ze nog daar ginds in het zonnige Spanje en groetjes van ons allemaal. Doei !!!

• 08 Augustus 2007 - 20:45

Geertje:

Haa, je bent wel op msn, maar dit is leuker natuurlijk ;)
    Ik vind 't nog steeds een cool verhaal van Spaan, je maakt 't mee he ;) En Sacha Visscher :O Kijk eens aan

nog veel plezier, we msnnen vast nog wel een keertje! groetjes vanuit Bakel
    xxxx Geertje

• 08 Augustus 2007 - 21:14

Mama:

Zover van huis en dan toch nog iemand uit je eigen woonplaats tegen komen. Leuk is dat.Het is fijn dat je het goed naar je zin hebt. Ja die siësta, is soms toch wel erg lastig.

liefs mama

• 13 Augustus 2007 - 08:33

JP:

Goed om te horen dat je daar ook tijd hebt om een beetje te genieten en te luieren. Dan ben je in ieder geval uitgerust als je hier in nederland weer aan de bak moet :P

Snap wel dat je in oktober ook nog wel in spanje wil blijven, hier is de zomer behoorlijk slecht tot nu toe. In oktober vlucht ik zelf naar Mexico, wil ook wel eens wat zon zien :D